TopSolid tanúsítási program

A mai CAD/CAM piacon csak a legképzettebb szakemberek járnak sikerrel.A Missler Software mindig is hitt abban,hogy feltétlenül szükséges egy minősítő program,hogy a VAR hatásköre az egész világra kiterjedő legyen.

Mérési CAD/VAR kompetenciák

A Missler Software tesztekkel értékeli ki a VAR hatékonyságát a következő területeken:

CAD
Forma öntvény
Megmunkálás
Faipar

A VAR viszonteladói értékelés éves alapon történik,hogy eldönthessék,mennyire felel meg a szükséges követelményeknek.A kompetenciák értékelése technikai szakértelmet,marketing képességeket,nagyfokú szakmai tapasztalatot igényelhet.

Felhasználói előnyök

Köszönhetően a TopSolid tanúsítási programnak a felhasználók választhatnak,hogy egy adott iparágban melyik professzionális VAR domain-nel akar dolgozni.Ez bizonyítja,hogy a TopSolid rendelkezik a szükséges kézségekkel.

 VAR előnyök

A TopSolid tanúsítási program lehetővé teszi,hogy a VAR megszerzése képességekkel,és képzés támogatással elérhető legyen a TopSolid ügyfeleknek.

A Missler Software évente értékeli a VAR hatáskörét,és képzést ad viszonteladóik számára,hogy a VAR továbbra is hiteles legyen. 

További információért a TopSolid tanúsítási programról vegye fel a kapcsolatot velünk.Fedezze fel a TopSolid VAR tanúsítást,kérem ide kattintson!


 Oldaltérkép  | Felhasználási feltételek  | Céginformációk  | Adatvédelmi nyilatkozat